Text

BRAKKERENGJØRING

Text

Ofte er byggebrakken arbeidernes hjem eller oppholdsrom under byggeprosessen. På byggeplassen vil det være mye skitt og støv, og dette vil bli med arbeiderne tilbake til brakken etter endt arbeidsøkt. Vi tilbyr komplett renhold av byggebrakker til entreprenører på Østlandet for å sikre arbeiderne et godt og sunt inneklima. Vi har lang erfaring med renhold underveis og i etterkant av byggingen, og tilbyr skreddersydde løsninger som effektiviserer hverdagen på byggeplassen.


Komplett brakkerengjøring

Godt renhold i brakkene forbedrer arbeidsmiljøet på byggeplassen. Dette vil som regel føre til økt trivsel, noe som bidrar til bedre arbeidsprosesser. Grundig brakkerengjøring er derfor en verdifull og lønnsom investering for enhver byggentreprenør.


Lar du oss ta hånd om brakkerengjøringen på din byggeplass står vi for det totale renholdet i brakkene. Vi kan også fylle på sanitærartikler som toalettpapir og lignende.


Totalleverandør av renholdstjenester

ASC Østlandske Rengjøring har mer enn 50 års erfaring i renholdsbransjen, og kan levere alt av renholdstjenester ved behov. Vi har fokus på høy kvalitet og effektive prosesser for å lette og forbedre hverdagen til våre kunder.


I tillegg til rengjøring av brakker, kan vi også bistå med rengjøring på byggeplassen. Vi tilbyr byggrengjøring etter «Rent Tørt Bygg»-prinsippet, for å legge til rette for et godt inneklima når bygget står ferdig. Vi tilbyr også en rekke renholdstjenester for ferdige bygg.


Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan dekke din bedrifts renholdsbehov.

Text

Kontakt

ASC Østlandske Rengjøring AS 

Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar

Tlf: 64 00 64 30

E-post: firmapost@ostlandske-rengjoring.no

Org.nr. 918 754 067Image
Svanemerket
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon