Text

DAGLIG RENHOLD

Text

Med mer enn 50 år i renholdsbransjen har vi bygget opp høy kompetanse og gode rutiner for grundig og effektivt renhold. Vi utfører daglig renhold for en rekke små og store bedrifter på Østlandet. Sammen med deg som kunde setter vi opp en utførelsesplan for renholdet, slik at dere får levert en renholdstjeneste som dekker deres behov. Vi er en svanemerket bedrift, og setter våre kunder og medarbeidere i fokus.


Komplett renholdstilbud

Godt renhold øker trivsel og forbedrer miljøet på arbeidsplassen. Ofte kan gode renholdsrutiner redusere sykefraværet blant de ansatte og sørge for at arbeidsplassen oppleves som et bedre sted å være. En avtale om fast renhold vil normalt omfatte:


  • støvsuging og vask av gulv
  • rengjøring av hygienefasiliteter
  • rengjøring av møterom
  • tømming av søppelbøtter
  • støvtørking

Avtalen kan naturligvis tilpasses deres preferanser. Etter ønske og behov tilbyr vi også hovedrengjøring av deres lokaler.


Profesjonell renholdsaktør på Østlandet

Godt renhold i lokalene skaper et profesjonelt inntrykk av dere som bedrift. Vi har erfaring med rengjøring av alle typer bygg, fra industri- og kontorbygg til sykehus og storkjøkken.


Kontakt oss gjerne så kommer vi på befaring og setter opp et uforpliktende pristilbud.


Text

Kontakt

ASC Østlandske Rengjøring AS 

Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar

Tlf: 64 00 64 30

E-post: firmapost@ostlandske-rengjoring.no

Org.nr. 918 754 067Image
Svanemerket
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon