Text

HOVEDRENGJØRING

Text

Hovedrengjøring er en mer omfattende rengjøring av bedriftens lokaler, der også områder som vanligvis ikke inngår i det daglige renholdet kan dekkes. En hovedrengjøring vil ha positiv effekt på inneklimaet i lokalene, og bidra til økt trivsel og bedre arbeidsmiljø.


Godt supplement til det daglige renholdet

Hovedrengjøring anbefales i deler av lokalene hvor de ansatte oppholder seg mye og hvor det er behov for ekstra renhold med jevne mellomrom. Under hovedrengjøringen går vi mer grundig til verks, og den er derfor et godt supplement til det daglige renholdet for å hindre slitasje på overflater. Normalt vil en hovedrengjøring omfatte:


  • vask av vegger og tak
  • innvendig vinduspuss med karmvask
  • innvendig dør- og karmvask
  • lysarmatur
  • radiatorer
  • vasker
  • vask og rens av gulv

En avtale om hovedrengjøring kan imidlertid omfatte det du ønsker at den skal dekke, og vi er gjerne behjelpelige med å komme frem til en fornuftig renholdsplan. Med lang erfaring i bransjen vet vi hva som bør inkluderes under rengjøringen for å ivareta byggets renholdsstandard.


Profesjonelle renholdsarbeidere

I oss får din bedrift en profesjonell, fleksibel og kompetent renholdsleverandør. Som Svanemerket bedrift legger vi mye innsats i å finne produkter og arbeidsmetoder som ikke er skadelige for miljøet. Vi setter alltid våre kunder og medarbeidere først, og søker kontinuerlig å forbedre våre rutiner slik at vi kan tilby et best mulig renholdstilbud til bedrifter på Østlandet.


Har du behov for hovedrengjøring i din bedrifts lokaler? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring.

Text

Kontakt

ASC Østlandske Rengjøring AS 

Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar

Tlf: 64 00 64 30

E-post: firmapost@ostlandske-rengjoring.no

Org.nr. 918 754 067Image
Svanemerket
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon