Text

RENHOLD MED NS-INSTA 800:2018-KVALITETSTYRING

Text

NS-INSTA 800:2018 er et system for å fastsette og bedømme rengjøringskvalitet. Systemet er en egen standard som brukes for å fastsette ønsket rengjøringskvalitet og deretter vurdere hvorvidt kvaliteten på renholdet svarer til dette.


Når du skal velge renholdsleverandør vil det lønne seg å velge en aktør som har erfaring med renhold etter NS-INSTA 800:2018-standarden. Da vet du at renholdet som blir levert holder høy kvalitet, noe som bidrar til bedre arbeidsmiljø og høyere trivsel på arbeidsplassen.


Ulike kvalitetsnivåer for renhold

NS-INSTA 800:2018 beskriver seks kvalitetsnivåer, der 0 er det laveste og 5 det høyeste. I samarbeid med oss fastsettes kvalitetsnivåene det er ønskelig å ligge på i ulike deler av lokalene. I hvert rom settes det egne kvalitetskrav for objektgruppene gulv, vegger, inventar og himling.


Kvalitetsnivået på renholdet vurderes ved hjelp av en visuell kontroll. Da går en kontrollør gjennom de ulike objektgruppene, og sjekker om renholdet svarer til fastsatt standard.


Erfaren renholder på Østlandet

Målet med NS-INSTA 800:2018-standarden er at renholdet i lokalene alltid skal holde optimal kvalitet. Den beskriver imidlertid ikke hvordan renholdet skal utføres, bare hvordan kvaliteten på resultatet skal være. Derfor bør du velge en profesjonell og erfaren renholdsleverandør som vet hvordan deres mål best kan nås.


Vi i Østlandske Rengjøring AS har i mer enn 50 år levert renhold til rett kvalitet og pris. Vi kommer gjerne på befaring og setter opp en renholdsplan tilpasset din bedrifts lokaler.


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Text

Kontakt

ASC Østlandske Rengjøring AS 

Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar

Tlf: 64 00 64 30

E-post: firmapost@ostlandske-rengjoring.no

Org.nr. 918 754 067Image
Svanemerket
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon