Text

VEDLIKEHOLD AV PARKERINGSANLEGG

Text

Kjøretøy avgir som kjent mye støv og eksos, og det skal derfor ikke mye til før et parkeringsanlegg oppleves som skittent og utrivelig. Uten en god renholdsavtale risikerer man derfor at anlegget blir mindre attraktivt for potensielle besøkende. Vi i Østlandske Rengjøring AS har høy kompetanse på vedlikehold av parkeringsanlegg. Vi vet hva som skal til for å gjøre parkeringsanlegget mer innbydende.


Effektivt renhold

Vi har de nødvendige maskiner for effektivt renhold i store og små parkeringsanlegg. En renholdsavtale for parkeringsanlegg vil normalt omfatte:


  • rengjøring av alle overflater
  • støvfjerning
  • feiing og spyling av gulv med egnet maskin
  • rengjøring av sluk ved behov

Vi benytter oss av svanemerkede produkter og kjemikalier som er skånsomme for både miljøet og parkeringsanlegget.


Skreddersydde løsninger for optimalt miljø i parkeringsanlegget

Med lang erfaring med renhold av parkeringsanlegg er vi i stand til å kartlegge behov i det enkelte anlegg, og komme opp med løsninger som optimaliserer dets miljø. Våre renholdsarbeidere er profesjonelle og kunnskapsrike, og leverer alltid renholdsløsninger av beste kvalitet.


Vil du ha mer informasjon om vedlikehold av parkeringsanlegg? Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan dekke deres behov.

Text

Kontakt

ASC Østlandske Rengjøring AS 

Fjellhamarveien 52, 1472 Fjellhamar

Tlf: 64 00 64 30

E-post: firmapost@ostlandske-rengjoring.no

Org.nr. 918 754 067Image
Svanemerket
Googlemap
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon