Periodisk renhold

Vi hjelper deg med å utføre periodisk renhold!

Periodisk renhold inkluderer områder som utsettes for mindre daglig slitasje enn andre områder. Vi hjelper deg med å holde dine lokaler vedlike!

Periodisk renhold - finn riktig intervall for deg

Vi deler ofte periodisk renhold inn i to kategorier: 

Overflater som kontorpulter og stoler bør støvsuges og tørkes av ukentlig. Gulvlister, gelender i trapp eller stol- og bordbein kan tas en gang i måneden. Dette avhenger selvsagt av deres behov, og hvor utsatt disse områdene er for daglig påkjenning og høy trafikk. 

Alle våre avtaler kartlegges og tilpasses deres behov. Derfor har vi alltid en god samtale med våre kunder ved oppstart, slik at vi kan bli bedre kjent med deres behov. 

Rengjøring av glemte overflater, kan gjøre mye for inneklimaet i bygget. Støv samler seg lett i områder uten mye bevegelser. Likevel vil støvet kunne virvle opp ved åpning og lukking av dører, eller andre forstyrrelser. Dermed havner støvet i luften som pustes inn. For å unngå dette anbefales det at en slik rengjøring gjennomføres minst én gang i måneden. 

Erfaringen til å tilby riktig periodisk renhold

Vi i Østlandske rengjøring skal være en fleksibel og trygg partner for deg som ønsker å inngå en avtale på periodisk renhold.

Vi skal sammen sette opp en god renholdsplan for dine lokaler, basert på deres behov.

Under hovedrengjøringen går vi mer grundig til verks, og vil dermed også være med på å hindre slitasjer på overflater. Hos oss i Østlandske Rengjøring vil en hovedrengjøring normalt inkludere følgende oppgaver:

Vi hjelper deg med å opprettholde dine tekstiler!


Tekstiler kan samle store mengder støv og smuss fra daglig påkjenning. Vi hjelper deg med å holde dine tekstiler rene og hygieniske.

Gulv er svært utsatt for slitasje og belastning på daglig basis, og krever derfor riktig vedlikehold. Ved rett behandling vil levetiden på gulvet forlenges samtidig som sliteevnen øker. Vi har erfaringen som kreves for å tilby deg den beste behandlingen av ditt gulv og tilbyr gulvbehandling til våre kunder på Østlandet.

Fasaden er både de besøkendes første møte med et bygg, og kan være besøkendes første møte med deg som bedrift. Derfor er det også avgjørende at dette inntrykket blir optimalt. Gode rutiner for vedlikehold av fasaden, vil også være med på å forlenge levetiden til både maling, veggplater og bygget for øvrig.

Vi hjelper deg med å ha rene vinduer! For mange bedrifter er vinduene kundens første blikk inn til bedriften. Vi kan hjelpe deg med å gjøre dette første møtet så imøtekommende som mulig med rene vinduer!

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud