Fasaderengjøring

Vi hjelper deg med å ha en ren fasade! En fasade er med på å forme førsteinntrykket og forventningene til hva som finnes på innsiden av veggene. Vi sørger for at det er like fint på utsiden som på innsiden av veggene.

Ta vare på dine lokaler med fasadevask

Fasaden er både de besøkendes første møte med et bygg, og kan være besøkendes første møte med deg som bedrift. Derfor er det også avgjørende at dette inntrykket blir optimalt.  Gode rutiner for vedlikehold av fasaden, vil også være med på å forlenge levetiden til både maling, veggplater og bygget for øvrig. Fasaden på ethvert bygg vil naturlig falme med tiden. Påkjenning som forurensning, vær og vind, hærverk eller naturlig aldring vil sette preg på fasaden.  Med en årlig rutine på fasaderengjøring, får skitt, sopp og forurensning mindre tid til å sette seg fast i maling og treverk. Dette vil dermed potensielt kutte mye av vedlikeholdskostnadene. Regelmessig fasadevask bidrar til at det vil ta lengre tid før selve byggmassen må skiftes ut.  En god bonus er det å komme på jobb i et rent og pent bygg. Et trivelig uttrykk er noe de ansatte også vil ta med seg videre inn i bygget, noe som løfter arbeidsmiljøet. 

Fasaderengjøring med kunden i fokus

Vi utfører fasaderengjøring med høytrykksspyler eller annen hensiktsmessig metode for alle typer bedrifter på Østlandet. Våre dyktige renholdere har lang erfaring med alle typer renhold og vedlikeholdsarbeid. Vi kommer på befaring og legger en plan for hvordan vi best kan hjelpe våre kunder med å holde deres fasade i god stand.  Hos oss står kunden alltid i fokus og vi bruker vår lange erfaring til å tilby skreddersydde løsninger basert på hver enkelt kundes behov. 

En miljøvennlig fasaderengjøring

Vi jobber til enhver tid med å styrke vår miljøprofil gjennom å velge miljøvennlige løsninger og produkter, i tillegg til å ha et langsiktig perspektiv på alt vi gjør. Når vi utfører fasadevask bruker vi svanemerkede kjemikalier for minst mulig miljøbelastning.

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud