Brakkerengjøring

Byggebrakken er arbeidernes hjem eller oppholdsrom under byggeprosessen.
På byggeplassen vil det være mye skitt og støv, og dette vil bli med arbeiderne tilbake til brakken etter endt arbeidsøkt. Vi tilbyr komplett renhold av byggebrakker til entreprenører på Østlandet for å sikre arbeiderne et godt og sunt inneklima. Vi har lang erfaring med renhold underveis og i etterkant av byggingen, og tilbyr skreddersydde løsninger som effektiviserer hverdagen på byggeplassen.

Komplett brakkerengjøring

Godt renhold i brakkene forbedrer arbeidsmiljøet på byggeplassen. Dette vil som regel føre til økt trivsel, noe som bidrar til bedre arbeidsprosesser. Grundig brakkerengjøring er derfor en verdifull og lønnsom investering for enhver byggentreprenør.

Lar du oss ta hånd om brakkerengjøringen på din byggeplass står vi for det totale renholdet i brakkene. Vi kan også fylle på sanitærartikler som toalettpapir og lignende.

Totalleverandør av renholdstjenester

ASC Østlandske Rengjøring har mer enn 50 års erfaring i renholdsbransjen, og kan levere alt av renholdstjenester ved behov. Vi har fokus på høy kvalitet og effektive prosesser for å lette og forbedre hverdagen til våre kunder.

I tillegg til rengjøring av brakker, kan vi også bistå med rengjøring på byggeplassen. Vi tilbyr byggrengjøring etter «Rent Tørt Bygg»-prinsippet, for å legge til rette for et godt inneklima når bygget står ferdig. Vi tilbyr også en rekke renholdstjenester for ferdige bygg.

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud