Teppe- og tekstilrens

Vi hjelper deg med å opprettholde dine tekstiler!
Tekstiler kan samle store mengder støv og smuss fra daglig påkjenning. Vi hjelper deg med å holde dine tekstiler rene og hygieniske.

Tepper og tekstiler

Tepper og tekstiler samler på store mengder støv både fra luften rundt oss, og smuss fra daglig påkjenning. Dette kan ofte være vanskelig å se, men det betyr ikke at teppet er rent. Rengjøring og spesielt støvsuging av tepper og tekstiler bør derfor gjennomføres jevnlig.

Dersom slike tekstiler ikke blir rengjort ofte nok vil det skape en perfekt grobunn for bakterier og andre uønskede mikroorganismer. Dette er den raskeste veien til dårlig inneklima og kan i verste tilfelle føre til luftveissykdommer for dine ansatte.

Vi har etter over 50 år i renholdsbransjen opparbeidet oss både kunnskap og erfaring, og kan utføre rens av tekstiler og tepper på en grundig og skånsom måte. Dermed risikerer du på ingen måte flekker og ødelagte fibre i teppene dine.

 

Invester i tepperens og tekstilrens

Ved å ta vare på fibrene i tekstilene deres, vil dere også kunne forlenge levetiden til møblene. Dermed vil det være langt rimeligere for enhver bedrift å investere i en grundig rengjøring en gang i året, fremfor å måtte kjøpe nye møbler og tepper på grunn av slitasje. 

Hos oss i Østlandske Rengjøring anbefaler vi våre kunder å gjennomføre minst en grundig teppe- og tekstilrens årlig, i områder med mye trafikk og hard påkjenning.

 

Svanemerket teppe- og tekstilrens

Vi har både utstyret og fagkompetansen som skal til for å tilby våre kunder det aller beste renholdet. Vi oppdaterer oss løpende på metoder og produkter som har best mulig effekt, uten å inneholde skadelige stoffer. Vi er stolte av å levere en svanemerket tjeneste, og dette er noe vi hele tiden jobber for å opprettholde. 

Kontakt oss gjerne for et godt tilbud på teppe- og tekstilrens. Vi er alltid tilgjengelig for en hyggelig prat om hvordan vi kan tilpasse oss dine behov. Vi skreddersyr alle tjenestene våre, slik at de passer for dere.

 

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud