Byggrengjøring

Renholdstjenester under og i etterkant av byggeprosessen
Vi stiller gjerne som totalleverandør av renholdstjenester både under bygging og etter ferdigstillelse av bygg. Blant tjenestene vi tilbyr er brakkerengjøring, daglig rengjøring, vinduspuss og rengjøring av parkeringsanlegg.

Brakkerengjøring

Byggebrakken er arbeidernes hjem og oppholdsrom under byggeprosessen. På byggeplassen vil det naturligvis bli mye skitt og støv, og dette drar arbeiderne med tilbake til brakken. Vi tilbyr komplett renhold av byggebrakker for å sikre et godt og sunt inneklima. Vi har lang erfaring med renhold underveis i

Vi utfører rengjøring etter RTB-prinsippet

Formålet med Rent Tørt Bygg (RTB) er å oppnå et godt inneklima i ferdige bygg. Dette gjøres blant annet ved å unngå spredning av støv og fiber under og etter byggeprosessen. Et bygg som er rengjort etter Rent Tørt Bygg-prinsippet gir et bedre arbeidsmiljø der det legges til rette for økt effektivitet i arbeidshverdagen. Samtidig bidrar RTB til at arbeiderne som utfører byggeprosjektet får en bedre og sikrere arbeidsplass.

Grunnlaget for et godt klima og arbeidsmiljø i et bygg legges allerede underveis i byggeprosessen. Dersom kontrakten for et byggeprosjekt sier at bygget skal rengjøres etter «Rent-Tørt-Bygg»-prinsippet, er det viktig at dette overholdes. Da er det viktig å velge en renholdsleverandør med erfaring og kompetanse på dette feltet.

Godt renhold underveis i byggeprosessen gjør at mindre byggestøv sniker seg inn i kroker og sprekker, og dermed blir liggende igjen når bygget ferdigstilles. Det er viktig at man kontinuerlig rydder og fjerner avfall og overflødige materialer, og at man jevnlig går over med støvsuger for å hindre spredning av smuss.

Totalleverandør av renholdstjenester

Østlandske Rengjøring har mer enn 55 års erfaring i renholdsbransjen, og kan levere alt av renholdstjenester ved behov. Vi har fokus på høy kvalitet og effektive prosesser for å lette og forbedre hverdagen til våre kunder.

Kontakt oss gjerne for en prat om hvordan vi kan dekke din bedrifts renholdsbehov.

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud