Hovedrengjøring

Vi hjelper deg med å ha rene lokaler!
En hovedrengjøring vil ha en svært positiv effekt på klimaet i lokalene, og bidra til økt trivsel og bedre arbeidsmiljø.

Grundig hovedrengjøring - hver gang

Under hovedrengjøringen går vi mer grundig til verks, og vil dermed også være med på å hindre slitasjer på overflater. Hos oss i Østlandske Rengjøring vil en hovedrengjøring normalt inkludere følgende oppgaver: Hos oss vil du få en spesialtilpasset avtale til deg og din bedrift. Ingen lokaler eller bedrifter er helt like, og derfor er vi nødt til å tilpasse leveransen vår. En avtale om hovedrengjøring omfatter det du ønsker at vi skal dekke, og vi gir deg råd underveis slik at du får en god renholdsplan.

Erfaren kompetansepartner på hovedrengjøring

Vi har over 50 år med erfaring fra renholdsbransjen, og vet godt hva som bør inkluderes under rengjøring for å ivareta byggets renholdsstandard. Ved å ta i bruk oss som renholdsleverandør, får du en profesjonell, fleksibel og kompetent leverandør. Som leverandør av en svanemerket tjeneste legger vi mye innsats i å finne produkter og arbeidsmetoder som ikke er skadelige for miljøet. Vi setter alltid våre kunder og medarbeidere først, og søker kontinuerlig å forbedre våre rutiner slik at vi kan tilby et best mulig renholdstilbud til deg og din bedrift.

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud