Vinduspuss

Vi hjelper deg med å ha rene vinduer! For mange bedrifter er vinduene kundens første blikk inn til bedriften. Vi kan hjelpe deg med å gjøre dette første møtet så imøtekommende som mulig med rene vinduer!

Rene vinduer med vinduspuss fra Østlandske Rengjøring

Rene vinduer kan øke helhetsinntrykket av bedriftens lokaler betraktelig. Med en avtale om regelmessig vinduspuss får bedriftens ansatte triveligere arbeidsforhold, samtidig som besøkende opplever dere som en profesjonell og seriøs aktør. Hos oss i Østlandske Rengjøring har vi over 55 års erfaring i renholdsbransjen og tilbyr vinduspuss av høyeste kvalitet til alle våre kunder. Vi har et sterkt fokus på HMS og bruk av optimalt verneutstyr, og utfører våre oppdrag på en trygg og effektiv måte.

Høy kompetanse på vinduspuss

Dersom din bedrift har behov for vinduspuss, har vi kompetansen som skal til for å utføre profesjonell og grundig rengjøring. Vi har alt nødvendig utstyr for utførelse av utvendig og innvendig vindusvask.  Vi legger mye innsats i å velge ut produkter som verner om miljøet samtidig som de gir et plettfritt resultat. Våre produkter er svanemerket, uten at det går på bekostning av effektiviteten.  Vinduspuss kan utføres ved enkelttilfeller, eller det kan inngås faste avtaler om rengjøring av deres vinduer. Dersom vinduspuss utføres jevnlig, har du til enhver tid flotte vinduer med optimalt utsyn. Jevnlig rengjøring av vinduene vil også være med på å hindre at smuss og møkk setter seg godt fast i glasset.  Dermed vil vinduene holde seg fine lenger og kostnadene knyttet til vedlikehold vil reduseres.

Rene og innbydende lokaler med jevnlig vinduspuss

Vårt hovedfokus er å gjøre alle våre kunder fornøyd, uansett behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde renholdsavtaler til alle våre kunder.. Vi kommer gjerne på befaring slik at vi kan kartlegge hvordan vi best kan hjelpe dere med å holde lokalene rene og innbydende. Vi kan hjelpe deg med å skape et verdifullt førsteinntrykk hos dine kunder!

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud