Gulvbehandling

Gulv er svært utsatt for slitasje og belastning på daglig basis, og krever derfor riktig vedlikehold. Ved rett behandling vil levetiden på gulvet forlenges samtidig som sliteevnen øker. Vi har erfaringen som kreves for å tilby deg den beste behandlingen av ditt gulv og tilbyr gulvbehandling til våre kunder på Østlandet.

Høy kompetanse på behandling av gulv

Gulv i ulike materialer krever ulik behandling. Ved vedlikehold av gulv er det viktig å velge en aktør som har kunnskap rundt disse forskjellene, og vår fagavdeling har spesialkompetanse på en rekke ulike materialer. Vi har erfaring med bruk av ulike kjemikalier og arbeidsmetoder, og vil alltid anbefale de løsningene som er best for ditt gulv.

Vi er en svanemerket bedrift og er opptatt av å holde en miljøvennlig profil. Derfor bruker vi mye tid på å velge ut gode produkter og prosesser som ivaretar både gulv og miljø.

50 år i renholdsbransjen

I over 50 år har vi levert renholdstjenester til kunder på Østlandet. Gjennom disse årene har vi tilegnet oss mye kunnskap, og har høy kompetanse på alt innenfor vårt fagfelt. Vi er en profesjonell og fleksibel aktør, som strekker oss langt for å tilby våre kunder tjenester som dekker deres behov. Vi hjelper deg gjerne med å holde gulvene i deres lokaler pene og innbydende, og kan også bistå med andre renholdstjenester.

"*" obligatorisk felt

Ring oss eller

Fyll ut skjemaet

Så kontakter vi deg på den oppgitte e-post adressen for et uforpliktende tilbud