FASADERENGJØRING

Fasaden er den besøkendes første møte med et bygg. En godt ivaretatt fasade gir også et godt inntrykk av bedriften som holder til på byggets innside. Gode rutiner for vedlikehold av fasade kan bidra til å forlenge byggets levetid, samtidig som det får dere til å fremstå som en profesjonell og ryddig aktør. Vi utfører fasaderengjøring med høytrykksspyler eller annen hensiktsmessig metode for bedrifter på Østlandet.

Regelmessig vask forlenger fasadens levetid

Fasaden på ethvert bygg vil falme med tiden, enten det er grunnet hærverk eller naturlig aldring. Med en årlig rutine på vedlikehold av byggets fasade, får skitt, sopp og forurensning mindre tid til å feste seg. Dette vil kutte vedlikeholdskostnadene. Regelmessig rengjøring av fasade bidrar til at det vil ta lengre tid før byggmassen må skiftes ut, samtidig som bygget får et triveligere uttrykk.

Kunden i fokus

Våre dyktige renholdere har lang erfaring med alle typer renhold og vedlikeholdsarbeid. Vi kommer på befaring og legger en plan for hvordan vi best kan hjelpe våre kunder med å holde deres lokaler i god stand. Hos oss står alltid kunden i fokus, og vi bruker vår lange erfaring til å tilby skreddersydde løsninger basert på den enkelte kundes behov.

Vi prøver til enhver tid å styrke vår miljøprofil ved å velge miljøvennlige løsninger og å ha et langsiktig perspektiv på alt vi gjør. Når vi utfører fasadevask bruker vi svanemerkede kjemikalier for minst mulig miljøbelastning.

Har du behov for rengjøring av utvendig fasade på ditt bygg? Kontakt Østlandske Rengjøring AS for en befaring