MATTELØSNINGER

Vi mener renhold er mer enn bare den daglige rengjøringen. Like viktig er det å beskytte, ta vare på og vedlikeholde egne lokaler. Gulvet er en del av bygget som er svært utsatt for slitasje, men som enkelt kan beskyttes med den riktige matteløsningen. Vi samarbeider med leverandører av gulvmatter, og formidler matteservice til bedrifter på Østlandet.

Formidler av matteløsninger

I løpet av en normal arbeidsdag har de fleste bedrifter mye aktivitet i sine lokaler. Ansatte og besøkende kommer og går, og vil dra med seg mye grus, sand og vann utenfra. Dette skader gulvet og forkorter dets levetid.

Matter gjør at gulvet beskyttes, slik at det holder seg fint lenger og krever mindre vedlikehold. Mattene vil fange opp mye skitt som ellers ville havnet på gulvene. Dermed bidrar de til å redusere de generelle renholdskostnadene samt å øke renholdsstandarden. Med riktig tilpassede matter kan inntråkk av smuss reduseres med opptil 80 %. Vi kommer gjerne med anbefalinger om hvor det vil være hensiktsmessig å legge matter for å bevare deres gulv.

Vi er spesialist på renholdstjenester

I tillegg til å levere matteløsninger, er vi også totalleverandør av renholdstjenester. Dersom din bedrift trenger noen som kan stå for renholdet i lokalene, kan vi tilby alt fra daglig renhold til vinduspuss og fasadevask. Vi har mer enn 50 års erfaring i bransjen og spesialiserer oss på profesjonelle, effektive og miljøvennlige løsninger.

Ønsker du hjelp med valg av matter til gulvet eller har behov for andre renholdstjenester vil vi gjerne at du kontakter oss for en uforpliktende befaring.