VINDUSPUSS

Rene vinduer kan øke helhetsinntrykket av bedriftens lokaler betraktelig. Med en avtale om regelmessig vinduspuss får bedriftens ansatte triveligere arbeidsforhold, samtidig som besøkende opplever dere som en profesjonell og seriøs aktør.

Østlandske Rengjøring har over 55 års erfaring i renholdsbransjen og tilbyr vinduspuss av høyeste kvalitet til våre kunder. Vi har et sterkt fokus på HMS og bruk av optimalt verneutstyr, og utfører våre oppdrag på en trygg og effektiv måte.

Høy kompetanse på vinduspuss

Dersom din bedrift har behov for vinduspuss, har vi kompetansen som skal til for å utføre profesjonell og grundig rengjøring. Vi har alt nødvendig utstyr for utførelse av utvendig og innvendig vindusvask. Vi legger mye innsats i å velge ut produkter som verner om miljøet samtidig som de gir et plettfritt resultat.

Vinduspuss kan utføres ved enkelttilfeller, eller det kan inngås faste avtaler om rengjøring av deres vinduer. Dersom vinduspuss utføres jevnlig, har du til enhver tid flotte vinduer med optimalt utsyn. Dermed vil vinduene holde seg fine lenger og kostnadene knyttet til vedlikehold vil reduseres.

Rene og innbydende lokaler

Vårt hovedfokus er å gjøre våre kunder fornøyd. Derfor tilbyr vi skreddersydde renholdsavtaler basert på din bedrifts behov. Vi kommer gjerne på befaring slik at vi kan kartlegge hvordan vi best kan hjelpe dere med å holde lokalene rene og innbydende.

Ønsker du profesjonell vinduspuss til dine vinduer. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.