Derfor skal du velge Østlandske Rengjøring

Østlandske Rengjøring er en totalleverandør av renhold og har levert tjenester i bransjen i over 55 år. Vi er en offentlig godkjent bedrift, og kan vise til lang erfaring, god kompetanse og høyt kunnskapsnivå innen renholdstjenester.

Familiebedrift med et godt arbeidsmiljø

Østlandske er stolte av å være en moderne virksomhet, og har stort fokus på et godt arbeidsmiljø for alle ansatte.

Østlandske er en godkjent tariffert bedrift med stort fokus på HMS, og vi er opptatt av å gi våre ansatte de beste forutsetninger og rettigheter. Det er viktig for oss at våre ansatte trives i jobben og syns det er en givende og morsom arbeidsplass. I Østlandske er det kort vei fra idé til tiltak, så vel som kort vei fra ansatte til ledelse. Vi er en familiebedrift med fokus på samhold mellom ansatte, og et godt arbeidsmiljø. 

Innovative renholdstjenester som tar vare på miljøet 

Vi leverer renholdstjenester med moderne løsninger. Vi benytter oss av maskinell rengjøring, som er både kostnadseffektivt og tidsbesparende. I Østlandske rengjøring er vi også opptatt av å opprettholde en streng og god miljøprofil. Vi unngår kjemisk rengjøring når vi kan, og bruker svanemerkede produkter. 

Her kan du lese mer om vårt miljøfokus.

Vi er bevisste vårt ansvar overfor samfunnet og miljøet rundt oss, og arbeider ut fra konkrete verdier: 

  • ansatte skal føle eierskap til bedriften 
  • vi skal ha flat struktur og godt samarbeid 
  • vi arbeider med etterrettelighet og tillit overfor kunder 
  • vi skal alltid utføre renhold med høy kvalitet og service 
  • vi tar ansvar overfor miljø i vår virksomhet

Her kan du lese mer om oss og våre verdier.

Ren kompetanse og kunnskap 

Østlandske Rengjøring kan tilby tilpassede avtaler for renhold, basert på hva dine behov er. Vi har erfaring med rengjøring både av offentlige og private virksomheter, og kan gjøre vedlikehold og renhold både utvendig og innvendig, i tillegg til rengjøring av fasader og vinduspuss. 

Sammen med deg vil vi finne den løsningen som passer din virksomhet. Østlandske Rengjøring vil gi deg råd og veiledning, og setter sammen en avtale basert på dine spesifikke behov. Når din bedrift har en renholdsavtale med Østlandske Rengjøring, vil du få en personlig og individuell oppfølging. Det er viktig for oss at du er fornøyd med det arbeidet vi utfører! Er du interessert i en renholdsavtale fra Østlandske Rengjøring? Ta kontakt med oss på nummer 64 00 64 30 for en uforpliktende og hyggelig samtale, eller kontakt oss her.

Del dette

Andre artikler