Innvendig og utvendig renhold av offentlige og private virksomheter

Østlandske Rengjøring tilbyr grundig og profesjonelt renhold innvendig og utvendig av offentlige og private virksomheter. Vi har lang erfaring og spisskompetanse innenfor ulike typer renhold på forskjellige bygg, og kan tilby behovstilpasset og regelmessig rengjøring for din virksomhet.
Gi et godt førsteinntrykk

Rene og vedlikeholdte lokaler gir et godt inntrykk. Det bidrar blant annet til et sunt og friskt innemiljø, og øker trivselen på arbeidsplassen. Et godt inneklima gir bedre helse og lavere sykefravær hos de ansatte. Regelmessig rengjøring av byggets fasade og innvendige lokaler sørger også for mindre vedlikehold og slitasje, som igjen fører til lavere driftskostnader over tid.

Vi vet hva din virksomhet trenger

Ulike bygg har forskjellige behov når det gjelder renhold. Ved trafikkerte områder eller i virksomheter med mye besøkende vil det være økt behov for jevnlige og grundige renholdstjenester. Basert på ulike faktorer må man utføre spesifikk type renhold, eksempelvis fasadevask eller gulv- og tepperens. Østlandske Rengjøring har lang erfaring og kompetansen til å vurdere hva din virksomhet har behov for av renholdstjenester.

Vi i Østlandske Rengjøring tilbyr alltid befaring av lokalene før vi starter opp en renholdsavtale. Da kan vi sammen sette opp en renholdsplan som er tilpasset virksomhetens behov.

Derfor skal du velge Østlandske Rengjøring

Familiebedrift
Østlandske er en familiebedrift som ble stiftet i 1964, og vi har lang erfaring med innvendig og utvendig renhold av bygg.

50- års erfaring
Vår lange erfaring i bransjen har gjort oss til en profilert og dyktig aktør innen renhold, og vi jobber alltid for å bli bedre og utvikle oss i takt med tiden.

Godt arbeidsmiljø for våre ansatte
I Østlandske Rengjøring har vi fokus på gode arbeidsforhold og godt miljø. Vi har lite utskiftning av ansatte og lavt sykefravær.

Rendyrket renholdsbedrift med høy faglig kompetanse
Renhold har vært vårt primære arbeidsområde i over 50 år, derfor har vi spisskompetanse, erfaring og faglig kunnskap som er i særklasse i renholdsbransjen.

Innovative og fremtidsrettede løsninger
Vi er, og vil fortsette å være en seriøs og dyktig aktør i renholdsbransjen i fremtiden. Det er fordi vi alltid jobber for å bli bedre på vårt felt, utvikle oss, og finne innovative og fremtidsrettede løsninger innen renhold.

Miljø- og klimavennlig
Østlandske Rengjøring jobber alltid for å velge de mest miljøvennlige alternativene når vi utfører renholdstjenester.

INSTA–sertifisering
Vi leverer renholdstjenester i henhold til INSTA-kvalitet når det er ønskelig.

Del dette

Andre artikler