Vi tilbyr miljøvennlig renhold

Det er viktig både for oss og våre kunder at vi tar vare på miljøet. Derfor har Østlandske Rengjøring som mål å tilrettelegge og utføre renhold som er så miljøvennlig som mulig. Vi jobber for et sunnere miljø, både for våre ansatte og for nærområdene hvor vi driver vår virksomhet.

Vi følger alltid gjeldende miljølovgivning og de miljøkrav som stilles av myndighetene. Ved å aktivt styre de tjenester og aktiviteter som påvirker miljøet rundt oss, jobber vi kontinuerlig for å opprettholde en god miljøprofil.

Alle våre ansatte har som plikt å forebygge skader på miljøet, og må alltid jobbe for å kontinuerlig redusere negativ miljøpåvirkning når det er mulig. Her kan du lese mer om vårt fokus på miljø.

Bærekraftig renhold for miljøet!

Østlandske Rengjøring tar flere grep for å kunne utføre så bærekraftig rengjøring som mulig. Alle våre rengjøringsprodukter er svanemerket, og vi leverer svanemerkede sanitetsprodukter som dopapir, tørkepapir og håndsåpe til våre kunder. Når et produkt er svanemerket vil det si at det har blitt godkjent av Miljømerking, basert på hvor miljøvennlig produktet er. Miljømerking vurderer hele livssyklusen til produktet, fra råvare, produksjon, bruk og til slutt avfallshåndtering. Vi bruker mikrofiberkluter og minst mulig vann. Dersom det er behov for å bruke kjemikalier, bruker vi så lite som mulig og kun klassifiserte og godkjente produkter. Våre støvsugere er utstyrt med HEPA-filter, et anti-allergifilter som sitter ved utblåset til støvsugeren og fanger opp store mengder potensielt skadelige partikler i luften. Vi anbefaler også alle våre kunder å ha miljøstasjoner hos sine virksomheter.

Spar penger og miljø med rett renhold

Lokaler og bygg som ikke blir rengjort regelmessig har kortere levetid og krever mer vedlikehold. Ved å få utført regelmessig rengjøring i dine lokaler, vil bygg og interiør ha mindre behov for vedlikehold og du unngår å måtte kjøpe nytt etter kort tid. Slik sparer du både penger og miljøet.

Østlandske Rengjøring tilbyr gulvbehandlinger og teppe- og tekstilrens. I tillegg tilbyr vi matteløsninger, slik at gulvet i din virksomhet blir tatt godt vare på og levetiden blir forlenget.

Ta kontakt med oss for grundig og bærekraftig rengjøring av dine lokaler

Vi tilbyr alltid befaring, slik at vi kan finne den løsningen som er mest hensiktsmessig for din bedrift. Ta kontakt med oss på telefon 64 00 64 30 eller bruk vårt kontaktskjema, så setter vi deg i kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere

Del dette

Andre artikler