Behovstilpasset renholdsavtale for kontorlokaler og virksomheter – bestill en befaring!

Ulike lokaler og virksomheter har forskjellige behov når det kommer til renhold. Hvilken type rengjøring og hvor ofte den skal utføres avhenger av flere faktorer.

Er det mange som går inn og ut av lokalet? Har dere teppegulv? Hvilken virksomhet drives i lokalene? Ligger bygget i nærheten av en trafikkert vei eller byggeplass? Vi har over 50 års erfaring innenfor renholdsbransjen og kan bistå med en renholdsavtale som passer din bedrift. 

Vi har fagkunnskapen 

Østlandske Rengjøring er en offentlig godkjent renholdsbedrift. Vi utfører kun renholdsoppdrag og har spisskompetanse innenfor rengjøring for offentlige og private aktører. Det er ikke uvanlig at vi ser gulv og lokaler som har tatt skade av feil rengjøring og bruk av skadelige produkter. Østlandske Rengjøring bruker kun svanemerkede produkter som er klassifiserte og trygge, samt så lite vann som mulig. 

Du kan med andre ord trygt overlate ansvaret for renhold til oss. Vi kan anbefale hvilke metoder som er mest hensiktsmessige for dine lokaler, og vil kunne foreslå frekvensrenhold i henhold til dine behov. Ha tillit til vår lange erfaring og fagkunnskap innen renhold! Vi tar vare på bygget og din virksomhets verdier. Du kan stole på oss og vår fagkompetanse. 

Østlandske Rengjøring tilbyr kvalitetssikker befaring 

Bestiller du rengjøring hos oss i Østlandske Rengjøring, vil vi sende en hyggelig medarbeider til dine lokaler for å gjøre en befaring og ta en profesjonell vurdering av dine renholdsbehov. En gjennomført befaring vil gi oss muligheten til å lage en behovstilpasset rengjøringsplan, spesielt utformet for din virksomhet og de behovene som lokalene har når det gjelder renhold. Vi lager tegninger og en oversikt over lokalene, slik at vi kan utføre en effektiv, grundig og tilpasset rengjøring. Har lokalene behov for hovedvask? Det fikser vi. Dersom vi overtar jobben fra et annet firma, kan vi også utføre nullstilling før vi setter i gang med regelmessig rengjøring. 

Ta kontakt – vi finner den beste renholdsløsningen! 

Ønsker du en behovstilpasset renholdsavtale med oss i Østlandske Rengjøring?
Ring oss på telefon 64 00 64 30 eller ta kontakt via vårt kontaktskjema, så sender vi en profesjonell og trivelig kollega på befaring til din arbeidsplass.

Del dette

Andre artikler