Rengjøringsfirma i Oslo, Viken og Innlandet

Østlandske Rengjøring AS er en offentlig godkjent bedrift og totalleverandør av renholdstjenester i Oslo, Viken og Innlandet.

Vi tilbyr fasadevask, innvendig og utvendig vinduspuss, daglig rengjøring og hovedrengjøring for alle typer bygg for private og offentlige bedrifter. 

Her kan du se en komplett liste over de tjenester som vi tilbyr.

Over 55 års erfaring fra rengjøringsbransjen 

Østlandske Rengjøring ble stiftet i 1964, og har siden den gang blitt en stor aktør innenfor rengjøring på Østlandet. Vi har alltid kunden i fokus, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og våre tjenester. 

Godt arbeidsmiljø og yrkesstolthet 

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er viktig for oss at våre ansatte har et godt forhold til egen arbeidsplass og yrkesstolthet tilknyttet arbeidet som utføres. Derfor har vi spesielt fokus på kompetanseutvikling av alle våre ansatte i alle ledd. Vi har selvfølgelig også en allmenngjort tariffavtale for alle våre ansatte. 

Her kan du lese mer om våre HMS-mål.

Østlandske Rengjøring jobber for et bedre miljø for våre kunder, ansatte og i de områder som vi driver vår virksomhet. Vi bruker miljøvennlige, klassifiserte og svanemerkede produkter, og alle våre medarbeidere plikter å forebygge miljøulykker etter beste evne, samt å alltid ha et fokus på å redusere bedriftens miljøpåvirkning. 

Her kan du leser mer om vårt miljøfokus.

Ta kontakt med Østlandske Rengjøring 

Har du noen spørsmål eller ønsker å bestille renholdstjenester hos oss? Ta kontakt på telefon 64 00 64 30 eller bruk vårt online kontaktskjema.

Del dette

Andre artikler