Riktig renhold senker livsløpskostnadene på bygget

Det er viktig å ta vare på bygg og inventar. Riktig og regelmessig renhold sørger for mindre vedlikehold og lengre levetid for bygg, gulv og inventar, og senker livsløpskostnadene på bygget.

Rendyrket renholdsleverandør 

Østlandske Rengjøring har lang erfaring og bred kompetanse innen renhold for inventar og bygg, og kan spare din bedrift for mange utgifter ved å utføre renhold i dine lokaler på riktig måte. Vi vet hvilke metoder som er riktig å bruke for at bygg og inventar skal leve så lenge som mulig. Vi gjør alltid en grundig befaring av lokalene, slik at vi kan tilby en spesialtilpasset rengjøringsplan for din virksomhet. Østlandske Rengjøring er en offentlig godkjent bedrift, og tilbyr utelukkende ulike tjenester innenfor rengjøring. Vi vet hvilke metoder som er mest hensiktsmessig for dine lokaler. Du kan stole på oss og vår spisskompetanse! 

Det lønner seg! 

Å ha regelmessig renhold av lokaler er ikke bare en utgift. Over tid lønner det seg å investere i profesjonelt, grundig og regelmessig renhold. Som nevnt vil bygg, gulv og inventar ha et lengre livsforløp og mindre behov for vedlikehold. I tillegg vil rene og friske lokaler gi et bedre inneklima og triveligere arbeidsmiljø for de ansatte, som i mange tilfeller fører til et lavere sykefravær.

Det er også bærekraftig å ha behovstilpasset og regelmessig renhold av bygg og lokaler. Du sparer både tid, miljø og økonomi ved å vedlikeholde inventaret. Da tar du vare på det du har og slipper å kjøpe nytt med jevne mellomrom. 

Her kan du lese mer om vårt miljøfokus.

Vi oppfordrer alle til å ikke utsette rengjøringen, eller ha en lavere rengjøringsfrekvens enn anbefalt. Da kan arbeidsmengden bygge seg opp, og det vil bli enda dyrere for deg og din virksomhet å få utført en grundig rengjøring i ettertid. 

Kontakt oss for en befaring av dine lokaler 

Er du interessert i en renholdsavtale med oss i Østlandske Rengjøring? Ta kontakt med oss på telefon 64 00 64 30 eller bruk vårt kontaktskjema, så sender vi en hyggelig og profesjonell medarbeider på befaring av dine lokaler.

Del dette

Andre artikler