Hender som holder rengjøringsutstyr

Rengjøringsfirma i Oslo, Viken og Innlandet

Østlandske Rengjøring AS er en offentlig godkjent bedrift og totalleverandør av renholdstjenester i Oslo, Viken og Innlandet.

Vi kan tilby fasadevask, innvendig og utvendig vinduspuss, daglig rengjøring og hovedvask for alle typer bygg for private og offentlige virksomheter. 

 

Her kan du se en komplett liste over de tjenester som vi tilbyr.

 

50 år erfaring fra rengjøringsbransjen 

Østlandske Rengjøring ble stiftet i 1964 og har siden den gang blitt en stor aktør innenfor rengjøring på Østlandet. Det er viktig for oss å alltid ha kunden i fokus, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og våre tjenester. Vi er godkjent av Arbeidstilsynet, StartBANK, Sellicha og TransQ, som er godkjenningsorganer for bygg- og anleggsnæringen, energibransjen og transportbransjen. Østlandske Rengjøring er også tilsluttet FNs Global Compact, som er et initiativ for næringslivets samfunnsansvar. Initiativet består av ti prinsipper som baserer seg på menneskerettigheter, arbeidslivsstandarder, miljø og antikorrupsjon. Ved å tilslutte oss FNs Global Compacts vil vi vise at vi alltid vil gjøre vårt beste for å drive vår virksomhet i tråd med disse prinsippene. 

 

Her kan du lese mer om oss og FNs Global Compact.

 

Godt arbeidsmiljø og yrkesstolthet 

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er viktig for oss at våre ansatte har et godt forhold til egen arbeidsplass og yrkesstolthet tilknyttet arbeidet som utføres. Derfor tilbyr vi alle våre ansatte kompetansehevende kurs innenfor et selvvalgt tema hvert år. Vi har selvfølgelig også en allmenngjort tariffavtale for alle våre ansatte. 

 

Her kan du lese mer om våre HMS-mål.

 

Østlandske Rengjøring jobber for et bedre miljø for våre kunder, ansatte og i de områder som vi driver vår virksomhet. Vi bruker miljøvennlige, klassifiserte og svanemerkede produkter, og alle våre medarbeidere plikter å forebygge miljøulykker etter beste evne, samt å alltid ha et fokus på å redusere bedriftens miljøpåvirkning. 

 

Her kan du leser mer om vårt miljøfokus.

 

Ta kontakt med Østlandske Rengjøring 

Har du noen spørsmål eller ønsker å bestille renholdstjenester hos oss? Ta kontakt på telefon 64 00 64 30 eller bruk vårt online kontaktskjema.

0
Feed