Forskjellen på daglig rengjøring og hovedrengjøring

Østlandske Rengjøring er en offentlig godkjent bedrift og totalleverandør av renholdstjenester på Østlandet.

Vi tilbyr alt fra rens av alle typer tekstiler, fasadevask og vinduspuss, til behovstilpasset daglig rengjøring og hovedrengjøring. Her kan du se en komplett liste over tjenester som vi tilbyr. Hovedrengjøring og daglig vask er to tjenester med ulike formål. I denne artikkelen skal vi se nærmere på forskjellene på daglig rengjøring og hovedrengjøring, og når det er behov for de ulike tjenestene. 

Grundig renhold med hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en grundigere rengjøring som utføres i de områder som ansatte bruker og oppholder seg mye i, i tillegg til de områder som ikke blir rengjort i den daglige rengjøringen. En hovedrengjøring innebærer:

  • rengjøring av tak og vegger 
  • rengjøring av inventar 
  • rengjøring av sanitær 
  • rengjøring av lampearmaturer 
  • rengjøring av ventiler og radiatorer 
  • innvendig vinduspuss med karmvask 
  • støvsanering tepperens vask, rens og boning av gulv 

Hovedrengjøring er en viktig del av det totale renholdet, og burde utføres en til to ganger i året. Hvor ofte man burde ha en hovedrengjøring avhenger av flere faktorer, blant annet type bedrift, bruk av lokaler og beliggenhet. Vi kommer alltid på befaring, og lager en avtale om hvilke områder og behov dere ønsker at hovedvasken skal dekke. Vi hjelper dere med å finne den renholdsplanen som passer best for deres bedrift. Østlandske Rengjøring har lang erfaring og spisskompetanse innenfor renhold, og vet hva som bør inkluderes i hovedrengjøringen for å ivareta en god renholdsstandard.

Regelmessig renhold med daglig rengjøring

De fleste arbeidsplasser har mye aktivitet og mange ansatte som går inn og ut av lokalene. Det blir fort skittent, og da er det viktig med daglig rengjøring av lokalene for å opprettholde et godt inneklima og miljø, i tillegg til å vedlikeholde gulv, inventar og selve bygget. Østlandske Rengjøring utfører daglig rengjøring av alle typer bygg. Vi tilpasser rengjøringen etter deres bedrifts behov og krav. Daglig rengjøring kan innebære: støvsuging og vask av gulv, rengjøring av hygienefasiliteter, rengjøring av møterom, vask av frie flater, vask av vegger inntil to og en halv meter, søppeltømming, vask av alt som berøres daglig og etterfylling av sanitetsprodukter. Ved daglig rengjøring er det viktig at bedriften holder overflater, pulter og garderober ryddig, slik at våre medarbeidere kan utføre en grundig vask i disse områdene. Desto ryddigere dere har det, desto renere blir det når vi utfører det daglige renholdet. 

Hva er nullstilling?

Vi får ofte spørsmål om nullstilling og hva det innebærer. Nullstilling utføres før oppstart av enten daglig rengjøring eller hovedrengjøring. Nullstilling er en egen tjeneste. Ofte nullstiller vi ved nyoppstart av en kontrakt, og før vi setter i gang med daglig renhold av lokalene. Dette er for å klargjøre lokalene som skal vaskes før en ny renholdstjeneste settes i gang. 

Ta kontakt med oss i dag! 

Ønsker du å bestille hovedrengjøring eller daglig rengjøring av dine lokaler? Ta kontakt med oss på telefon 64 00 64 30 eller via vårt kontaktskjema, så sender vi en trivelig medarbeider på befaring til din bedrift.

Del dette

Andre artikler