Vinduspuss for bedrifter på Østlandet

Rene vinduer både på innsiden og utsiden av et bygg gir et godt førsteinntrykk, og sørger for trivelige arbeidsforhold for dine ansatte. Rene lokaler og blanke vinduer øker helhetsinntrykket betraktelig, og gir besøkende et inntrykk av bedriften som en profesjonell og strukturert aktør.

Østlandske Rengjøring har over 55 års erfaring i bransjen og er en totalleverandør av renholdstjenester på Østlandet. Vi kan tilby profesjonell innvendig og utvendig vinduspuss av høy kvalitet til våre kunder. 

Østlandske Rengjøring rengjør vinduene effektivt og miljøvennlig

Vi har alt nødvendig utstyr og den kompetansen som trengs for å utføre grundig og effektiv vinduspuss for din bedrift. Vi bruker rentvannssystem med ionisert vann som gir et utmerket resultat. Dette er en rask og skånsom måte å rengjøre på. Systemet egner seg godt til vinduspuss da vi kan bruke dette med teleskopstang opp til 25 meters høyde. Vi kan også bruke lift dersom det er nødvendig. På steder det ikke egner seg med rentvannssystem rengjør vi vinduene med passende metode. 


Ionisering av vann gjør at vannet ikke legger igjen skjolder på vinduene. Dette er fordi ionisert vann er filtrert for å fjerne urenheter som blir liggende igjen på overflaten. Denne prosessen gjør også metoden svært miljøvennlig.

Her kan du lese mer om vårt fokus på miljø. 

Vi har et stort fokus på HMS for å forebygge ulykker og helseskader på arbeidsplassen. Sikkerhet og arbeidsmiljø er høyt prioritert i vår virksomhet og våre ansatte har derfor alltid optimalt verneutstyr, slik at de kan utføre en grundig vinduspuss på en trygg og effektiv måte. 

Her kan du lese mer om vårt fokus på HMS.   

Hvor ofte burde vinduspuss utføres?

For å opprettholde rene og blanke vinduer burde vinduspuss utføres én til to ganger i året, gjerne på våren og høsten. Østlandske Rengjøring opplever alltid en økning i kunder som bestiller vinduspuss i forkant av 17. mai. Ofte avhenger frekvensen av vinduspuss på byggets plassering, forurensning i området og årstid. Sur nedbør, støv og smuss øker behovet for vask av vinduer. Dersom bygget er plassert ved en motorvei eller i et forurenset område, vil behovet for vinduspuss være større. Det kan ofte lønne seg å ha regelmessig vinduspuss, da det blir vanskeligere å fjerne smuss på vinduer hvis det er lenge siden siste vask og vil ta lengre tid. Ved å utføre vinduspuss regelmessig vil også kostnadene for vedlikehold reduseres.

Vi kan tilby vinduspuss for enkelttilfeller, eller inngå en fast avtale med din virksomhet.

Har din bedrift behov for vinduspuss?

Ta kontakt med oss på telefon 64 00 64 30 eller bruk vårt kontaktskjema. Vi kommer alltid på befaring, slik at vi kan finne den beste løsningen for deg og din bedrift.

Del dette

Andre artikler